Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search

Korres Black Pine Primus

Korres Black Pine Primus

Korres Black Pine Primus: Καινοτομία στην Εκχύλιση και Αναζωογόνηση Δέρματος

Η KORRES μελετά τα αιωνόβια δέντρα για πάνω από 15 χρόνια, προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσει τους αμυντικούς τους μηχανισμούς και να τους μετατρέψει σε δραστικά συστατικά για ένα δέρμα με υγιή και νεανική όψη. Η νέα συλλογή Black Pine Primus είναι μια πρωτοποριακή εξέλιξη, ενσωματώνοντας τη δύναμη του ανθού Μαύρης Πεύκης, που θεωρείται η πρώτη πηγή ανανέωσης για το δέντρο.

Παγκόσμια Καινοτομία στη Μέθοδο Εκχύλισης

Η διαδικασία εκχύλισης του ανθού Μαύρης Πεύκης είναι εξαιρετικά απαιτητική, καθώς ο ανθός είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος. Για πρώτη φορά, η KORRES εφαρμόζει δύο πράσινες τεχνολογίες εκχύλισης:

  • Φυσικοί Βαθέως Ευτηκτικοί Διαλύτες [NaDES]
  • Υποβοηθούμενη Ενζυματική Εκχύλιση [ΕΑΕ]

Αυτές οι μέθοδοι αναπαράγουν τις φυσικές λειτουργίες του φυτού, επιτρέποντας μια βιώσιμη εκχύλιση χωρίς χημικά, φιλική προς το περιβάλλον. Το αποτέλεσμα είναι ένα εκχύλισμα υψηλής ποιότητας με 3x περισσότερους αντιοξειδωτικούς παράγοντες (πολυφαινόλες και φλαβονοειδή), ενισχύοντας την προστασία του κολλαγόνου και τη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος.

Το Δέντρο της Μαύρης Πεύκης και τα Οφέλη του

Η Μαύρη Πεύκη, ένα αιωνόβιο και εξαιρετικά ανθεκτικό δέντρο που ευδοκιμεί στα βουνά της Πίνδου, προστατεύει τους ευαίσθητους ιστούς της μέσω των ανθών της. Οι ανθοί Μαύρης Πεύκης είναι ενεργά από την άνοιξη έως το καλοκαίρι, εξασφαλίζοντας τη συνεχή ανανέωση του δέντρου, ακόμα και σε σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες.

Η KORRES συλλέγει με βιώσιμο τρόπο τα υποπροϊόντα από την παραγωγή ξυλείας, διασφαλίζοντας ότι αξιοποιούνται πλήρως μέρη του δέντρου που θα απορρίπτονταν, ενώ προστατεύει τα δάση και την ισορροπία του οικοσυστήματος.

Το Νέο Bioactive Εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης

Το Bioactive Εκχύλισμα Ανθού Μαύρης Πεύκης είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη διεθνή βίβλο καλλυντικών συστατικών (WINCI) από την KORRES. Πλούσιο σε πολυφαινόλες και φλαβονοειδή, αυτό το εκχύλισμα προστατεύει το κολλαγόνο, διατηρώντας την ελαστικότητα του δέρματος και βελτιώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Παράλληλα, προάγει την προστασία από εξωτερικούς παράγοντες, επιτυγχάνοντας έτσι ανανέωση και λάμψη της επιδερμίδας.

Τεχνολογία YouthRePro: Αναζωογόνηση και Σφριγηλότητα

Η σειρά Black Pine Primus διαθέτει την τεχνολογία YouthRePro, ένα σύμπλεγμα ενεργοποίησης της νεότητας που περιλαμβάνει το Εξαπεπτίδιο-8 και τρεις τύπους Υαλουρονικού Οξέος. Αυτό το σύμπλεγμα έχει σχεδιαστεί για την ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος και τη λείανση των ρυτίδων.

  • Εξαπεπτίδιο-8: Ένα ισχυρό πεπτίδιο που υποστηρίζει την ανανέωση του δέρματος, οδηγώντας σε πιο απαλή, λαμπερή και ελαστική επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες.
  • Σύμπλεγμα Υαλουρονικού Οξέος:
    • Πολύ Υψηλό Μοριακό Βάρος: Γεμίζει και ενυδατώνει βαθιά το δέρμα.
    • Πολύ Χαμηλό Μοριακό Βάρος & Ολιγοσακχαρίτες: Μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων.
    • Χαμηλό Μοριακό Βάρος & Λινολενικό Οξύ: Ενισχύει τη λάμψη και βελτιώνει τον χρωματικό τόνο του δέρματος.

Αποτελεσματικότητα και Κλινικές Δοκιμές

Η αποτελεσματικότητα της σειράς Black Pine Primus έχει αποδειχθεί μέσα από κλινικές δοκιμές. Το 94% των γυναικών που δοκίμασαν τον Ορό Ενεργοποίησης Νεότητας παρατήρησαν μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες. Επιπλέον, όλες οι γυναίκες που δοκίμασαν την Κρέμα Νεότητας Νύχτας παρατήρησαν αύξηση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας τους την επόμενη ημέρα.

Φιλική προς το Περιβάλλον Συσκευασία

Όλα τα προϊόντα της KORRES χρησιμοποιούν ανακυκλώσιμες συσκευασίες, με το 90% των υλικών να προέρχεται από πιστοποιημένες πηγές (FSC). Αυτή η δέσμευση προς τη βιωσιμότητα αντανακλάται και στο σχεδιασμό των προϊόντων, με τις απλές γραμμές και το κυρίαρχο πορτοκαλί χρώμα να συμβολίζουν την αισιοδοξία, τον ενθουσιασμό και τη νεανική ενέργεια.

Black Pine Primus: Ορός Ενεργοποίησης Νεότητας

Ο Black Pine Primus Ορός Ενεργοποίησης Νεότητας είναι ένα επαναστατικό προϊόν με water-gel υφή, που συνδυάζει τη δύναμη 6x τύπων Υαλουρονικού Οξέος για τη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τη λάμψη και την ενυδάτωση του δέρματος. Αυτή η μοναδική φόρμουλα περιέχει 3x ισχυρούς τύπους Υαλουρονικού Οξέος για λείανση ρυτίδων, ενώ οι υπόλοιποι τρεις τύποι διεισδύουν βαθύτερα στην επιδερμίδα, ενισχύοντας την υγρασία και τον ομοιόμορφο τόνο.

Αποδεδειγμένα Ορατά Αποτελέσματα

  • 94%: Ορατή μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων1
  • 100%: Ορατή αύξηση σφριγηλότητας2
  • 100%: Ορατή ενίσχυση της λάμψης3
  • 100%: Ορατή αύξηση ενυδάτωσης4

Ο ορός είναι εμπλουτισμένος με το Bioactive Εκχύλισμα Ανθού Μαύρης Πεύκης*, το οποίο περιέχει πλούσιες αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βιταμίνες, προσφέροντας αναζωογόνηση και ενίσχυση της επιδερμίδας. Η τεχνολογία YouthRePro, σε συνδυασμό με το Εξαπεπτίδιο-8 και 3x τύπους Υαλουρονικού Οξέος, βοηθά στην αποκατάσταση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος.

Black Pine Primus: Κρέμα Νεότητας Ημέρας

Η Black Pine Primus Κρέμα Νεότητας Ημέρας είναι ένα προϊόν με gel υφή, σχεδιασμένο για την αντιμετώπιση των ρυτίδων και την αύξηση της ελαστικότητας. Η σύνθεσή της ενσωματώνει το Bioactive Εκχύλισμα Ανθού Μαύρης Πεύκης* και την τεχνολογία YouthRePro, που συμβάλλουν στην ορατή μείωση των ρυτίδων και τη βελτίωση της υγρασίας και της λάμψης.

Κλινικά Αποτελέσματα

  • 91%: Ορατή μείωση των ρυτίδων4
  • 94%: Ορατή αύξηση της ελαστικότητας5
  • 97%: Ορατή αύξηση της ενυδάτωσης6

Επιπλέον, η φόρμουλα περιέχει ένα φυσικό εναλλακτικό της ρετινόλης, που δρα κατά των σημαδιών γήρανσης χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς, προσφέροντας αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας στην επιδερμίδα.

Black Pine Primus: Κρέμα Νεότητας Νύχτας

Η Black Pine Primus Κρέμα Νεότητας Νύχτας προσφέρει εντατική θρέψη και αποκατάσταση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η βελούδινη υφή της επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή, ενώ συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

Αποδεδειγμένα Αποτελέσματα το Πρωί

  • 100%: Ορατή αύξηση της σφριγηλότητας το πρωί9
  • 100%: Ορατή μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων10
  • 100%: Ορατή αναζωογόνηση11

Η κρέμα είναι ενισχυμένη με το Bioactive Εκχύλισμα Ανθού Μαύρης Πεύκης* και την τεχνολογία YouthRePro, ενώ το βιοδραστικό από Άνθη Λεβάντας λειτουργεί ως ενεργοποιητής νεότητας κατά τη διάρκεια του ύπνου, χαρίζοντας φρέσκια και λαμπερή όψη το επόμενο πρωί.

*KORRES Bioactive Extraction - Patent pending