Το έλαιο των ψαριών έχει αποδειχθεί ότι είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα ω-3 (ΕΡΑ και DHA). Αυτά λοιπόν τα λιπαρά οξέα συμβάλουν στη μείωση του επιπέδου των τριγλυκεριδίων του αίματος και με αυτό τον τρόπο βοηθά άτομα με υψηλά επίπεδα χοληστερίνης. Επίσης, λαμβάνοντας το ιχθυέλαιο σαν συμπλήρωμα διατροφής βοηθάει στην προστασία των αρτηριών και μειώνει τον κίνδυνο καρδιοαγγειακών παθήσεων.
Το λέει η καρδιά σου, το λέει και το μυαλό σου: για να συνεχίσεις πρέπει να φροντίζεις καθημερινά τον εαυτό σου! Το συμπλήρωμα διατροφής EVIOL Omega-3 είναι ένα συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο υψηλής ποιότητας και συγκέντρωσης Ωμέγα-3 πολυακόρεστων λιπαρών οξέων (πλούσιο σε EPA/DHA)* που συμβάλλουν:
- Στη καλή λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου και της όρασης
- Στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων των χοληστερίνης και της πίεσης
Κάθε μαλακή κάψουλα περιέχει 1000mg συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο και αποδίδει 800mg ολικά Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, εκ των οποίων 420mg EPA και 320mg DHA στον οργανισμό. Εξαιρετικής καθαρότητας ιχθυέλαιο το οποίο εξάγεται με τη μέθοδο της μοριακής απόσταξης για την ελαχιστοποίηση της παρουσίας βλαβερών ουσιών που επιμολύνουν το έλαιο, όπως είναι τα βαρέα μέταλλα και οι διοξίνες.
Διατίθεται σε συσκευασία 30 μαλακών καψουλών
Δεν περιέχει γλουτένη
Δοσολογία: Ενήλικες
Εξειδικευμένη δράση ανάλογα με την ημερήσια δοσολογία:
- 1 κάψουλα την ημέρα μετά το φαγητό για τη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου και της όρασης
- 3 κάψουλες την ημέρα μετά το φαγητό για τη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων των τριγλυκεριδίων
- 4 κάψουλες την ημέρα μετά το φαγητό για τη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων πίεσης στο αίμα
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Άνθρωποι με ευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά των Συμπληρωμάτων Διατροφής, θα πρέπει να αποφεύγουν τη χρήση τους.
Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Να φυλάσσονται μακριά από τα μικρά παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία μιας ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
Το 1834, για πρώτη φορά οι Mothes και Dublanc κατοχύρωσαν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέθοδο παραγωγής κάψουλας ζελατίνης. Έτσι δημιουργήθηκε ο πρόγονος της γνωστής σε όλους μας, μαλακής κάψουλας. Κατόπιν, ο R.P. Scherer το 1933 έβαλε τις βάσεις στην παραγωγή προϊόντων μαλακής κάψουλας και έκτοτε όλες οι σύγχρονες τεχνικές χρησιμοποιούν παραλλαγές της μεθόδου αυτής. Η τεχνολογία για την παραγωγή της μαλακής κάψουλας έχει εξελιχθεί με το πέρασμα του χρόνου και αποτελεί ακόμα και σήμερα μια βασική καινοτομία στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας.
Η μαλακή κάψουλα βοηθά στην αποτελεσματική χορήγηση φαρμακευτικών ουσιών από το στόμα, ειδικά αυτών με χαμηλή διαλυτότητα. Αυτό συμβαίνει διότι χρησιμοποιούνται έκδοχα τα οποία ενισχύουν την καλύτερη απορρόφηση της δραστικής ουσίας.
Επιπρόσθετα, υγρά δραστικά συστατικά είναι δύσκολο να χορηγηθούν σε άλλη φαρμακοτεχνική μορφή από αυτή της μαλακής κάψουλας, όπως πχ σε δισκία.
Οι μαλακές κάψουλες διακρίνονται για:
• Την εύκολη κατάποση.
• Την ταχύτατη απορρόφηση από τον οργανισμό.
Η σειρά συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL χρησιμοποιεί την τεχνολογία μαλακής κάψουλας σε όλα τα προϊόντα της.
Η εταιρεία GAP, από το 1949, αποτελεί μία από τις πρώτες ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες με ισχυρή παρουσία σε διεθνείς αγορές. Είναι η πρώτη και μοναδική φαρμακοβιομηχανία παραγωγής μαλακών καψουλών στην Ελλάδα. Το 1978 ξεκίνησε την ανάπτυξη & παραγωγή της σειράς βιταμινών EVIOL με τεχνολογία μαλακής κάψουλας και συγκεκριμένα της βιταμίνης Ε EVIOL, που αποτελούσε και αποτελεί επιλογή εκατομμυρίων Ελλήνων.