Mαλτοδεξτρίνη, άνυδρο λίπος γάλακτος, υδρόλυση πρωτεΐνης ορού γάλακτος, φυτικά έλαια (φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, ηλιέλαιο), γαλακτο-ολιγοσακχαρίτες (από γάλα), άλατα ασβεστίου του ορθοφωσφορικού οξέος, φοινικοπυρηνέλαιο, χλωριούχο κάλιο, λακτόζη, ανθρακικό ασβέστιο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας ; διτρυγική χολίνη, έλαιο από μικροφύκη schizochytrium sp., ανθρακικό μαγνήσιο, έλαιο από mortierella alpine, ινοσιτόλη, κιτρικό κάλιο, βιταμίνη C, δισγλυκινικός σίδηρος, ταυρίνη, νουκλεοτίδια (5′-μονοφωσφορικό οξύ κυτιδίνης , άλατα νατρίου του 5′-φωσφορικού οξέος ουριδίνης, 5’-φωσφορικό οξύ αδενοσίνης, άλατα νατρίου του 5’-φωσφορικού οξέος ινοσίνης, άλατα νατρίου του 5’-φωσφορικού οξέος γουανοσίνης), βιταμίνη Ε, L-καρνιτίνη, νιασίνη, οξείδιο του ψευδαργύρου, παντοθενικό οξύ, θειικό χαλκό , ριβοφλαβίνη, θειαμίνη, βιταμίνη Β6, βιταμίνη Α, θειικό μαγγάνιο, βιταμίνη D, ιωδιούχο κάλιο, φολικό οξύ, βιταμίνη Κ, σεληνικό νάτριο, βιοτίνη, βιταμίνη Β12
Οδηγίες Παρασκευής
Ακολουθείτε με προσοχή τις οδηγίες παρασκευής όταν ετοιμάζετε βρεφικές τροφές. Καθαρίζετε και αποστειρώνετε το μπιμπερό και τη θηλή. Ετοιμάζετε φρέσκια τροφή για κάθε γεύμα και δίνετέ τη αμέσως στο μωρό σας. Μη φυλάσσετε περίσσευμα του γεύματος για αργότερα. Λάθος στην παρασκευή μπορεί να προκαλέσει επιπτώσεις στην υγεία του μωρού σας.Μην θερμαίνετε το γάλα στον φούρνο μικροκυμάτων (κίνδυνος εγκαύματος).
1. Βράζετε νερό, το αφήνετε να κρυώσει περίπου στους 50 C και ρίχνετε την απαιτούμενη ποσότητα σε καθαρό μπιμπερό.
2. Γεμίζετε τη μεζούρα κοφτά και προσθέτετε την απαιτούμενη ποσότητα σκόνης στο μπιμπερό.
3. Κλείνετε το μπιμπερό και ανακινείτε καλά.
4. Τοποθετείτε τη θηλή και ελέγχετε τη θερμοκρασία (37°C).
Μην θερμαίνετε στο φούρνο μικροκυμάτων (κίνδυνος εγκαυμάτων).