Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search
Now Foods E 1000 IU, Mixed Tocopherols / Unesterified, 50 Μαλακές Κάψουλες

Now Foods E 1000 IU, Mixed Tocopherols / Unesterified, 50 Μαλακές Κάψουλες

Άμεσα διαθέσιμο 30.25€
ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ!
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε Smile points icon 24 Smilies
Παράλαβε το δέμα σου σε ένα locker BOXNOW με 1.6€
Προϊόν της εταιρείας: Now Foods
Κατηγορίες εταιρείας: Now Foods Βιταμίνη E , Now Foods Αντιοξειδωτικά ,

Η 100% φυσική NOW Ε-1000, αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό, απαραίτητο για την προστασία των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες είναι βλαβερά παραπροϊόντα που προκύπτουν από τις διαδικασίες του μεταβολισμού στον οργανισμό και επηρεάζουν τα κύτταρα.

Η βιταμίνη Ε προλαμβάνει τη διάσπαση των κορεσμένων λιπαρών οξέων και την ένωσή τους με την βιταμίνη Α, ουσιών αρκετά επιβλαβή για τον οργανισμό). Η βιταμίνη Ε έχει επίσης την ικανότητα να ενώνεται με το οξυγόνο προλαμβάνοντας τη μετατροπή του σε τοξικά υπεροξείδια. Επιπλέον βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας των κυτταρικών τοιχωμάτων των σπερματοζωαρίων, γεγονός που ενισχύει την κινητικότητα τους και εμποδίζει την συγκόλλησή τους. 

Κάνει τους μύες και τα νεύρα να λειτουργούν με λιγότερο οξυγόνο, αυξάνοντας μ'αυτόν τον τρόπο την αντοχή και το σφρίγος τους. Προκαλεί διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, επιτρέποντας την καλύτερη ροή του αίματος προς στην καρδιά. Εμποδίζει την αρτηριοσκλήρωση γιατί εισέρχεται στο μόριο της LDL χοληστερόλης, αναστέλλοντας την καταστροφική οξείδωση της, η οποία προκαλείται από τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών. Συνεπώς η βιταμίνη Ε αποτελεί ένα ακόμα συν, στον αγώνα κατά της στεφανιαίας νόσου .

Επιστημονικά στοιχεία δείχνουν, ότι η συχνή κατανάλωση αντιοξειδωτικών βιταμινών μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ορισμένων μορφών καρκίνου, ωστόσο τα στοιχεία αυτά είναι ακόμα περιορισμένα .