Ρόφημα μειωμένων θερμίδων (185 Kcal) που συμβάλλει στον έλεγχο του βάρους και στην υγιεινή διατροφή,
Το PREVENT PREMIUM Donna είναι ένα ρόφημα μειωμένων θερμίδων υψηλών πρωτεϊνών, με βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, λινολεϊκά οξέα και άλλα συστατικά που μπορεί να αντικαταστήσει 2 κύρια γεύματα ημερησίως για τον έλεγχο του σωματικού βάρους και μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια περιττής λιπώδους μάζας. Πρέπει να συμπληρώνεται και από άλλες θρεπτικές ουσίες.
Καθαρό βάρος: 432g – 18 μερίδες
Το νέο ειδικό προϊόν της PREVENT, ιδανικό για ΓΥΝΑΙΚΕΣ με 75% πρωτεΐνες, Βιταμίνες και Ιχνοστοιχεία και L-Καρνιτίνη
Καθαρό βάρος: 432 g 18 μερίδες
Ανά μερίδα: 24 gr. (5 κοφτές μεζούρες) σε 220 ml γάλα με (1.5% λιπαρά)
- Υψηλού ποσοστού πολυσύνθετων πρωτεϊνών (75%)
- Χαμηλών λιπαρών/ 4.4 g λίπη ανά μερίδα
- 1.4 g Πολυακόρεστα λιπαρά οξέα ανά μερίδα
- 11% Κακάο πλούσιο σε φλαβονοϊδή
- Με σοκολάτα υγείας
- Χωρίς Γλουτένη -Χωρίς μεταλλαγμένα συστατικά
- Χωρίς συντηρητικά
Το PREVENT PREMIUM DONNA είναι ένα ρόφημα μειωμένων θερμίδων, πολύ υψηλών πρωτεϊνών, με βιταμίνες , ιχνοστοιχεία, λινολεϊκά οξέα και άλλα συστατικά που μπορούν να αντικαταστήσουν 1 έως 2 κύρια γεύματα ημερησίως για τον έλεγχο του σωματικού βάρους και την υγιεινή διατροφή.
- Για ευεξία και υγειϊνή διατροφή πίνετε ένα ρόφημα με ή για το πρωινό σας.
- Για πρωτεϊνική δίαιτα
- 25 γρ. Πολυσύνθετες πρωτεΐνες ανά μερίδα
- Χαμηλών υδατανθράκων
- Απολαυστικό και χορταστικό (λόγο του υψηλού % πρωτεϊνών)
- Μόνο 4.4 γρ. λίπος (εκ των οποίων 1.4 γρ λινολεΐκά οξέα)
- Μόνο 185 θερμίδες
- Ευεξία,
- Κόπωση
- Ανάρρωση
- Στρες (με όλες τις Βιταμίνες Β / 1,2,6, Νιασίνη, Β12, Παντοθενικό οξύ)
- Έξτρα ασβέστιο και L-Καρνιτίνη
- Πλούσιο σε φυτοστερόλες
- Πλούσιο σε κακάο και Πολυφαινόλες
Η κατανάλωση του PREVENT PREMIUM SHAKE σε συνδυασμό με διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες προκαλεί υψηλά ποσοστά θερμογένεσης που επιφέρουν συντομότερη μείωση βάρους!
Θερμογένεση: Ο οργανισμός καταναλώνει ενέργεια για την επεξεργασία των τροφών Η θερμογένεση που προκαλείται από την τροφή, προκύπτει από την πέψη, την αποθήκευση και τη μεταφορά των απορροφούμενων τροφίμων. Η θερμογένεση εξαρτάται από τη σύνθεση και τον τύπο της τροφής.
Οι πρωτεΐνες έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση στην αύξηση του κύκλου της ενέργειας. Σύμφωνα με αυτό, το 30-40% της πρωτεΐνης το 5-8% των υδατανθράκων και το 2-3% των λιπαρών μετατρέπεται σε θερμότητα με θερμογένεση που προκαλείται από τρόφιμα.